MENIU

Lovitură COLOSALĂ dată de ANAMARIA PRODAN echipei STEAUA

Lovitură COLOSALĂ dată de ANAMARIA PRODAN echipei STEAUA

Adrian Cristea a reclamat-o pe Steaua la comisiile LPF, solicitînd să fie declarat liber de contract și să primească restanțele financiare, dar și prima pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Memoriul înaintat de jucătorul impresariat de Anamaria Prodan a fost judecat marți de Comisia de Soluționare a Litigiilor, care i-a dat cîștig de cauză “Prințului”, scrie fanatik.ro.

După aflarea deciziei, Anamaria Prodan a declararat că nu a luptat împotriva Stelei și a soțului ei, Laurențiu Reghecampf, ci doar a apărat interesele fotbalistului pe care îl reprezintă. “ El își va recupera suma trecută în contract. M-am întîlnit cu el, stăteam de vorbă despre o viitoare destinație, și nimeni nu înțelegea de ce sînt lîngă el: oare Anamaria e împotriva Stelei? Nu, eu nu sînt împotriva Stelei, dar Cristea este jucătorul meu. N-am vorbit cu Reghe despre asta, am decis să trecem repede peste subiect. Cristea va merge mai departe și în civil, eu cred că va cîștiga. Depinde și de apărarea Stelei”, a declarat Anamaria Prodan la Sport.ro.