MENIU

LIVE Romania - Finlanda, 21.45. Poza neaşteptată postată de Adrian Mutu înainte de meci

<p>Adrian Mutu</p>

LIVE Romania - Finlanda. Selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat lotul complet al reprezentativei României pentru ultimele jocuri din preliminariile EURO 2016.

LIVE Romania - Finlanda"Hai România!" a fost mesajul postat de Mutu pe Facebook, în dreptul fotografiei în care apare alături de Chivu în tricoul naţionalei.

Mutu a încercat un joc de cuvinte cu "This is Romania", iar în partea de sus apare actorul Gerard Butler, aluzie la celebra replică "This is Sparta" din filmul 300 în care acesta a jucat rolul principal.

=============================================================

Echipele probabile:

România: Tătăruşanu - Măţel, Chiricheş, D. Grigore, Raţ - Hoban, Sânmărtean - Torje, Stancu, Maxim - Keşeru

Antrenor: A. Iordănescu

Finlanda: Hradecky - Arkivuo, Moisander, Arajuuri, Uronen - Ring, Toivio, Hamalainen, Hetemaj - Pukki, Pohajanpalo

Antrenor: M. Kanerva

=============================================================

LIVE Romania - Finlanda. Într-o ședință care a avut loc miercuri, Consiliul de Administrație al Metrorex a luat hotărârea de a prelungi automat și fără vreo pretenție financiară programul de circulație în zilele în care se joacă meciuri organizate de Federația Română de Fotbal.

Astfel, la meciurile naţionalei României, la cele din Cupă, precum şi la Supercupă, metroul va circula în funcţie de necesităţile suporterilor. LIVE Romania - Finlanda.

Comunicatul Metrorex:

"Ministerul Transporturilor si Metrorex vin in sprijinul publicului participant la meciul de fotbal dintre echipa nationala a Romaniei si cea a Finlandei, care se va desfasura pe stadionul "Arena Nationala" si anunta ca joi, 8 octombrie 2015, trenurile de metrou vor circula dupa un program prelungit cu doua ore.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 00:45 pe liniile M1, M2, M3 si M4. Intervalul de circulatie va fi de aproximativ 10-12 minute".

=============================================================

LIVE Romania - Finlanda. La Arena Națională, două case de bilete de la intrarea din Bulevardul Basarabia au funcționat non-stop, iar acela a devenit principalul punct de interes pentru suporteri. Interesul fanilor României pentru bilete la meciul cu Finlanda a rămas viu până în toiul nopții (foto: Digisport).

Chiar și după ora 00:30, încă mai erau câteva zeci de oameni în fața caselor deschise non-stop, de la intrarea dinspre Bulevardul Basarabia, iar în spatele lor veneau și alții, conform digisport.ro. LIVE Romania - Finlanda

===============================================================

LIVE Romania - Finlanda. Preşedintele FRF Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă și a vorbit și despre prelungirea programului de la metrou în ziua meciului România - Finlanda. Deocamdată, subiectul nu a fost lămurit.

"Îi lăsăm pe cei de la Metrorex să vă anunțe dacă se va prelungi programul. Vă asigur că am lucrat cu ei foarte bine și am avut deschidere. Sperăm că azi să facem un anunț pozitiv în ceea ce privește prelungirea programului și răspunsul la solicitarea noastră", a declarat Răzvan Burleanu.

"La noi n-a ajuns încă nimic. Poate fi încă la Ministerul Transporturilor sau la director. Abia apoi ajunge la noi și punem comunicatul pe site", au precizat cei de la Biroul de presă al Metrorex pentru gsp.ro.

Aceste precizări sunt importante din cauză că la meciul Romania - Grecia 0-0, din septembrie, metroul nu şi-a prelungit programul peste ora normală de închidere, 23.30, cu toate că FRF anunţase suporterii că pot folosi acest mijlocd de transport până la ora 1.00 a.m. LIVE Romania - Finlanda

============================================================

UPDATE: Meciul dintre naționalele României și Finlandei, programat joi, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2016, se va disputa cu spectatori, a anunțat, luni, Federația Română de Fotbal (FRF), după ce UEFA hotărâse inițial să aibă loc cu porțile închise, din cauza unor probleme disciplinare ale suporterilor noştri. LIVE Romania - Finlanda

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, citat de gsp.ro, a anunţat ce măsuri a luat, în urma acestei veşti bune.

- bilete gratis pentru 10.000 de fani, cei care s-au înscris pe aplicația FRF;
- preț unic pentru toate biletele, exceptând zona VIP: 20 lei;
- de la ora 11:00, biletele se vor vinde pe siteul frf.ro. De la 14, la case de la Național Arena. Casele din bulevardul Basarabia vor fi non-stop;
- alte puncte de unde se pot achiziționa bilete: 500 de puncte de vînzare, prin Inmedio și Germanos.

============================================================

LIVE Romania - Finlanda. Anghel Iordănescu a povestit cât de greu i-a fost să găsească un fundaş dreapta.

"Mi-a fost greu să găsesc un fundaș dreapta, am căutat în toată divizia, îl avem pe Mățel, dar ne mai trebuie. Dacă aveam solutia Dani Alves sau Rafinha poate nu era Paul Papp. Sau poate dacă Săpunaru avea 7-8 meciuri jucate, poate era el. Au fost mai multe variante, dar nu dau nume, și în cele din urmă m-am oprit la Papp. Am vorbit cu Mirel Rădoi la telefon, cu Papp la telefon și am decis să-l chem, pe el, în ciuda sfatului celor de la Steaua, care l-au propus pe Râpă".

===========================================================

LIVE Romania - Finlanda. Pe 8 octombrie, de la ora 21:45, în direct la TVR 1, pe Arena Națională, ”tricolorii” vor întâlni Finlanda, pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locală 17:00 (19:00 ora României), reprezentativa noastră să încheie campania de calificare la EURO cu partida contra Insulelor Feroe.

Iată lotul convocat de Anghel Iordănescu:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland), Silviu Lung (Astra Giurgiu)

Fundași: Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Paul Papp (FC Steaua București), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Steliano Filip (Dinamo)

Mijlocași: Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Andrei Prepeliță (Ludogorets), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Adrian Popa, Alexandru Chipciu (ambii FC Steaua București)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keșeru (Ludogorets), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec, Constantin Budescu (ambii Astra Giurgiu)

Sursa: frf.ro

Mai multe articole despre:
Adrian Mutu LIVE Romania - Finlanda