MENIU

Liga Europa: West Ham - Astra Giurgiu. Imposibilul transformat în posibil cu ajutorul lui Siviu Lung

Silviu Lung jr. a dat liber la folosirea îu exces a cuvintelor senzaţional, incredibil, miraculos şi a tuturor celorlalte care evidenţiază excelenţa.

Ieri, pe London Stadium, bastionul celebrului West Ham United, campioana României, Astra Giurgiu a îngenunchiat, pentru a doua oară, una din echipele de frunte ale celui mai bogat campionat din lume.

În succinta avancronică a meciului, afirmam, înspre final, că va fi greu, foarte greu, dacă nu chiar imposibil ca Astra să se impună. Silviu Lung jr. şi chipa lui Marius Şumudică au transformat imposibilul în posibil.

A fost nevoie de o singură fază adevărată de fotbal – Săpunaru a recuperat, din picioarele lui Byram, printr-un fericit tackling, un balon în preajma careului, mingea ajunge la D. Niculae, acesta întârzie pasa exact cât trebuie, Alibec fuge spre dreapta şi trage după el doi fundaşi, se creează un spaţiu mare pe dreapta, acolo pasează D. Niculae, la întâlnire cu Teixeira care pătrunde în careu şi înscrie imparabil în colţul lung. 0-1 în min. 45!

Continuarea pe Cotidianul.ro