MENIU

Liga 1. Şumudică, declaraţii de dragoste pentru FCSB. Nici lui Gigi Becali nu i-a venit să creadă

Antrenorul lui Kayserispor, recunoscut ca un mare rival al clubului controlat de Gigi Becali, a făcut declaraţii de dragoste la adresa roş-albaştrilor. Acest lucru lasă loc de interpretări, în sensul că, pe viitor, Şumudică ar căuta o colaborare cu Becali.

Tehnicianul nu e de acord cu scandalul dintre FCSB și CSA Steaua și se declară dezamăgit de situația prezentă din fotbalul românesc.

"Nu sunt în temă cu ce se întâmplă, dar e urât. Cei care conduc acolo (n.r. la Academia Rapid) nu trebuie să mai alerge după ciolan. Fotbalul românesc are nevoie de Rapid, de echipe care au fost în prima ligă. Dar în condiţii sănătoase. Nu am vorbit nici cu Niculae, nici cu Pancu. Nici nu ştiu care sunt taberele acolo. Fac parte din acest proiect doar cu sufletul.

Jucătorilor de la Kayserispor nu le venea că creadă când au văzut imaginile de la Rapid - CSA. E nevoie de o singură echipă numită Steaua. Pentru mine, ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc este o glumă. Să ajungi pe la comisie, să strigi că ăla e de nu ştiu ce naţionalitate...

Dacă tot a câștigat Răzvan Burleanu alegerile, să se implice, să facă ceva pentru fotbalul românesc. Ar trebui să ne îndreptăm atenția către valoarea fotbalului românesc. La noi e o dușmănie totală. Sincer, nu îmi convine ce văd la Steaua.

Ne convine sau nu, Steaua a fost una dintre cele mai mari echipe ale României. Ba galeria într-o parte, ba suporterii în altă parte. Se bat pe steme, pe palmaresuri, pe cupe... E ceva ce mă depășește", a spus Marius Şumudică la postul Digisport.

Mai multe articole despre:
Liga 1 Marius Şumudică fcsb