MENIU

Liga 1. Gică Hagi a răbufnit. Nu l-a mai suportat pe Gigi Becali şi a ieşit la atac

Gică Hagi a susţinut o conferinţă de presă înainte de meciul cu CSU Craiova, de sâmbătă, din play-out-ul Ligii 1, în care i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce finanţatorul FCSB l-a înţepat "voalat" pe "Rege" pentru că ar fi folosit o formaţie mai puternică în remiza, 2-2, cu roş-albaştrii, decât în eşecul 1-2, cu CFR Cluj. FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu.

Hagi i-a reproşat lui Becali că el face echipa la FCSB, şi nu antrenorul Nicolae Dică.

"Am văzut că au început unii să facă formațiile altora. Se spune că «De ce nu a jucat a jucat cu ală? De ce l-a băgat pe altul?».

Suntem în România și în fiecare zi învăț ceva nou. Vedeți-vă de bucățica voastră și fiți responsabili. Nu mutați diversiunea în altă partea. Să nu îmi dea mie lecții. Nu suntem la Steaua. Aici antrenorul face echipa. Mă uit și mă crucesc. Păi așa pot să zic și eu De ce nu au jucat Nedelcu, Coman și altul?. Eu voiam să joace ei.

Este o comedie. Sunt lucruri care nu au legătură cu fotbalul profesionist. Eu trăiesc într-un mediu pozitiv și nu vorbesc despre alții. Trebuie să vorbim mai puțin și să jucăm mai mult.

Vă dați seama cât de jos am ajuns dacă alții îmi spun cu ce echipă trebuie să joc eu? În România nu e bine să te uiți la tine, să-ți faci temele. Mereu ne uităm la vecini și dăm vina pe ei când nu îndeplinim obiectivele", a declarat Gică Hagi la conferința de presă", a spus Gică Hagi, conform gsp.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Liga 1 Gică Hagi