MENIU

Liga 1. Cum a explicat Ioan Andone umilinţa cu Gaz Metan Mediaş, 0-4

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, luni seară, că Dinamo a înregistrat un rezultat ruşinos în meciul cu Gaz Metan Mediaş, pierdut, scor 0-4, în etapa a XIX-a a Ligii I. El a apreciat că nu e prima oară când arbitrul Alexandru Tudor greşeşte împotriva echipei sale.

"Înainte de a ajunge să se dea penalti, am greşit la mingea a doua. Nu e prima dată când Tudor greşeşte împotriva noastră. Dar n-avem nicio scuză. N-a fost concentrare în faza de atac. În prima parte am avut ocazii, am jucat bine. Îţi trebuie spirit de sacrificiu să dai gol acolo, nu aşa relaxaţi. Eric îşi pune în valoare colegii de viteză. Poate şi eu am riscat că am jucat cu Nistor, May şi Hanca. Am avut circulaţie, dar nu s-au văzut în faza defensivă. Eu am încredere în echipă. Eu le-am explicat, am analizat bine Mediaşul. Nu trebuie să mai facem astfel de greşeli, e un rezultat ruşinos. Terenul a îngheţat, a fost un patinoar. Dar dacă Federaţia ne pune să jucăm în astfel de condiţii, n-avem ce să facem", a declarat Andone la DolceSport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă de echipa Gaz Metan Mediaş, scor 4-0, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii I, în care Mircea Axente şi Azdren Llullaku au marcat de două ori. Primul gol al echipei ardelene a fost marcat dintr-un penalti acordat eronat de arbitrul Alexandru Tudor, potrivit news.ro.

Golurile au fost marcate de Llullaku '31, '90 (ambele din penalti) şi de Axente '76 şi '81.

Mai multe articole despre:
Dinamo