MENIU

Liga 1. Gigi Becali, discuţie halucinantă cu Budescu, după ce jucătorul l-a atacat pe Dică

<p>Gigi Becali</p>

Constantin Budescu şi-a criticat antrenorul, după ce a fost schimbat la pauza meciului cu CSU Craiova, 2-0 pentru FCSB. Mijlocaşul roş-albaştrilor a acuzat că "se simte folosit".

Gigi Becali a dezvăluit că a avut o discuţie cu Budescu pe marginea acestui subiect, căruia i-a transmis că, pentru suma de 30.000 de euro pe lună (salariul lui Budescu la FCSB), jucătorul poate fi folosit.

"Nu se pune problema de sancţiuni la Budescu. Eu vorbesc de pace şi de dragoste. Am vorbit şi ieri, şi azi cu el. A înţeles. I-am spus: "Budi, eu vreau să ştiu dacă ne mai bazăm pe tine". El mi-a spus că a jucat şi cu dureri de genunchi. A zis că el joacă din respect şi din plăcere. I-am zis că nu mă interesează asta. Dacă avea respect, nu îl interesa că a fost schimbat în minutul 5, dacă ar fi câştigat echipa. "Nu, nea Gigi, că am zis eu aşa. Dacă mă schimba în minutul 60, era altceva. Dar, aşa, la pauză...Eu intram mai bine după pauză". I-am zis: "Bă, nu stabileşti tu aşa ceva. Te schimbă în minutul 15, el e antrenor". A înţeles, a zis că ne putem baza pe el", a povestit Becali la Digisport.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Liga 1 Constantin Budescu