MENIU

Liga 1. Ce a spus Reghe despre derby-ul cu Astra, de duminică

Antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră într-o victorie la meciul cu Astra de duminică şi regretă că omologul său de la giurgiuveni, Marius Şumudică, nu poate sta pe bancă.

"Un meci între fosta campioană şi echipa care doreşte să câştige tot ce se poate. Astra este o echipă bună, s-a calificat în grupele Ligii Europa dar noi am investit mult şi sper să se vadă pe teren. Au plecat foarte muţi jucători de la ambele echipe, s-au schimbat multe, dar noi avem un lot valoros şi sper să câştigăm. Cel mai important este că câştigm punctele puse în joc, să ajungem în play-off, nu putem vorbi deocamdată de o campioană. Nu ştiu dacă Astra e mai slabă fără De Amorim şi Boldrin, mă bucur că au ajuns la noi. Trebuie să-şi facă meseria, sunt foarte serioşi, contează foparte mult ce fac aici, nu ce au făcut la Steaua", a declarat Reghecampf, preluat de news.ro.

Tehnicianul crede că ar fi fost bine ca Marius Şumudică să fie pe bancă la Astra: "Normal că ar fi frumos ca antrenorul să fie pe bancă. Îmi pare rău, îmi este coleg, dar nu am ce face, nu lucrez la Comisia de Disciplină. Nu ştie dacă Astra e dezavantajată că Şumi nu e pe bancă".

Reghecampf a vorbit şi despre posibia schimbare a gazonului de pe Arena Naţională: "Se discută ca Primăria să schimbe gazonul. E o perioadă scurtă, nu ştiu dacă e timp, acolo vom juca şi noi şi cei de la Astra. Eu ştiu că vom juca pe Arena Naţională, nu se pune problmea ca Steaua să joace în alt oraş, nu cred că ne va afecta, asta se va întâmpla în pauza competiţională".

Steaua întâlneşte Astra, duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, în etapa a şaptea a Ligii I.

Mai multe articole despre:
Astra Laurentiu Reghecampf