MENIU

LAZIO FCSB (STEAUA) LIVE // MM Stoica, antrenor :). S-a întâmplat în timpul conferinței de presă

LAZIO FCSB (STEAUA) LIVE // Moment amuzant înainte de Lazio - FCSB, la conferința de presă a roș-albaștrilor de la Roma, de miercuri. Translatorul a făcut o confuzie care a stârnit zâmbete, numindu-l pe Mihai Stoica antrenorul celor de la FCSB.  Joi, de la ora 20:00, pe Stadio Olimpico, se joacă returul LAZIO FCSB din 16-imile de finală ale Europa League. LAZIO FCSB (STEAUA) LIVE // Meciul este în format LIVETEXT și pe realitatea.net.

LAZIO FCSB (STEAUA) LIVE // "Îl avem alături de noi pe antrenorul Stelei, Mihai Stoica", a spus translatorul, care s-a corectat apoi, precizând că Nicolae Dică este tehnicianul bucureștenilor. Fostul mijlocaș al Stelei s-a amuzat teribil de gafa translatorului și nu a părut deranjat de situație.

LAZIO FCSB (STEAUA) LIVE //  ECHIPE PROBABILE

Lazio (3-5-2): Strakosha - Caceres, de Vrij, Wallace - Basta, Lucas Leiva, Murgia, Milinkovic-Savic, Lulic - Felipe Anderson, Immobile

FCSB (4-2-3-1): Vlad - Benzar, Găman, Planic, Morais - Nedelcu, Cr. Tănase - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere.

LAZIO FCSB (STEAUA) LIVE // Mii de români, aşteptaţi la meci

Mihai Stoica a declarat că ştie că pe Olimpico vor fi mulţi fani ai roş-albaştrilor. "Nu mă aștept, ci știu că vin foarte mulți români. Sunt șanse să vină mai mulți decât italieni, iar chestiile astea, că au fost 15.000 pe Santiago Bernabeu și am bătut recordul nu știu cine le-a scris, dar probabil că cineva care n-a fost pe acolo. Au fost 35.000 de steliști pe Santiago Bernabeu. Nu știu câți vor fi pe Olimpico, dar când vorbești de Diaspora, în 99 de cazuri din 100 când zici români, zici steliști", a declarat pe aeroport Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB.

Oficialii grupării romane nu sunt de acord cu cei care susțin că joi seară se vor afla 10.000 de fani români, principalul vizat fiind MM Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei. Marco Canigiani, managerul de marketing de la Lazio, a spus că de fapt bucureștenii se vor baza, eventual, pe maximum 5.000 de simpatizanți. În plus, Canigiani a mai precizat că roș-albaștrilor li s-au rezervat, în mod oficial, doar 3.000 de bilete.