MENIU

LAZIO / FCSB: LIVE Anunțul oficialilor de la București înaintea meciului cu cei din Cetatea Eternă

LAZIO / FCSB: Lazio o va întâlni pe FCSB în şaisprezecimile de finală ale Europa League, în retur pe Stadio Olimpico din Roma, joi de la ora 20,00 (ora României). Cu rezultatul obținut la București (1-0, gol marcat de Gnohere), steliștii pot răsufla deocamdată liniștiți. Meciul se poate vedea LIVE! În format LIVETEXT va fi și pe realitatea.net, începând cu ora 20.

LAZIO / FCSB: Italianul Cristiano Bergodi, fostul antrenor al echipei Steaua, a declarat că nu se aştepta ca Lazio să piardă la Bucureşti (0-1), cu FCSB, în prima manşă şaisprezecimilor de finală ale Europa League la fotbal.


''Nu mă aşteptam la înfrângerea din tur. Am dat un interviu în presa română spunând că nu există comparaţie în privinţa valorii. Credeam că Lazio va reuşi măcar să marcheze, iar în realitate a avut ocazii şi ar fi putut câştiga. Poate a fost surprinsă de agresivitatea Stelei (FCSB, n. red.), şi eu mă aşteptam la un joc mai închis. Nu spun că Lazio a subapreciat adversarul, dar cred că nu a avut determinarea necesară'', a declarat Bergodi, citat de Radiosei.

''Ei (FCSB) nu au învins o echipă italiană de mult timp şi sunt mulţumiţi, sunt o echipă dificilă. Am e nevoie (ca Lazio) să recupereze diferenţa, dacă nu va înscrie echipa se poate enerva. FCSB e o echipă bună şi se pricep să tragă de timp'', a mai spus Bergodi, care a dezvăluit că a fost dat afară de la Steaua de patronul Gigi Becali, după ce la pauza unui meci cu Sheriff i-a spus să iasă din vestiar.

LAZIO / FCSB: Antrenorul italian al echipei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat presei din Peninsulă că Lazio este favorită la calificare în duelul cu FCSB din Europa League.


''Nu-mi permit să dau sfaturi, dar Lazio are jucători ofensivi ale căror calităţi pot crea probleme mari apărării Stelei (FCSB, n. red.). Cine credea că există o diferenţă mare între campionate trebuie să se răzgândească, Steaua a fost în meci. Diferenţă sigur este, dar Lazio este a treia sau a patra forţă a fotbalului italian, iar în teorie nu ar trebui să aibă probleme, dar totuşi a avut unele dificultăţi. Echipa lui Dică poate juca de la egal la egal cu echipe ca Sassuolo, formaţii de la mijlocul clasamentului în Italia'', a declarat Mangia pentru Radiosei, citat de TuttoMercatoWeb.

Mangia a comentat şi prima manşă dintre FCSB şi Lazio, câştigată de vicecampioana României cu 1-0, la Bucureşti: ''Eram în cantonament, dar am văzut o bună parte din meci. A fost un meci ciudat, Lazio a avut şansa de a marca, dar şi Steaua. Ei (FCSB) nu sunt o echipă care să aştepte jocul, nu au jucători care să facă acest tip de fotbal. Aici e obişnuită să facă jocul, are probleme când se apără. Aşa s-a întâmplat şi în derby-ul cu Dinamo. Are elemente de calitate şi trebuie atenţie să nu fie lăsate spaţii. Există diferenţă între echipe. Biancocelesti sunt favoriţi, mare diferenţă o face inteligenţa în joc. Gândul la locul trei sau patru (în Serie A) aduce energie mentală''.

Tehnicianul italian a remarcat doi jucători de la FCSB: ''Man e un jucător interesant, dar sunt mulţi în România, unde fiecare echipă trebuie să aibă măcar un jucător român Under-21. Budescu e un jucător care face diferenţa, duminică a intrat în repriza a doua şi fără a face mare efort poate crea pericole''.

Mangia s-a referit şi la evoluţia echipei pe care o pregăteşte, Universitatea Craiova: ''Facem un campionat foarte bun, mai e o partidă înainte de play-off, unde se vor înjumătăţi punctele. CFR Cluj şi Steaua sunt echipe de nivel foarte înalt''.

LAZIO / FCSB: Anunțul făcut pe Facebook de oficialii de la București

FCSB VS. LAZIO /1-0/ Victorie uriașă a steliștilor la București! Așteptăm returul