MENIU

Lazio - FCSB 5-1. Nicolae Dică, decizia lui după ce Gigi Becali a spus că vrea să se retragă

Antrenorul Stelei, Nicolae Dică, şi-a asumat eşecul, 1-5, de la Roma, cu Lazio, dar a anunţat că anul viitor doreşte să depăşească performanţele de anul acesta ale echipei în cupele europene.

Astfel, pe moment, decizia lui Nicolae Dică este de a continua la FCSB.

Citiţi şi:

Gigi Becali, anunţ ŞOC după măcelul de la Roma. Patronul FCSB i-a lăsat pe toţi mască

"Nu a mers nimic din ceea ce am pregătit. Am vrut să facem pressing, ca în partida tur. Nu am reușit nimic. Cei de la Lazio ne-au scos din joc și am avut probleme. Sunt jucători buni 1 contra 1.

Și cu Dinamo am greșit mingi în zona centrală. Le-am spus să nu mai facă asta. Ne-a costat și acum. Nu vorbesc doar de linia de fund. Am făcut un joc foarte prost și ofensiv și defensiv.

Sunt dezamăgit. Făcusem un meci atât de bun. Credeam că le putem pune probleme. De asta am vrut să încercăm să fim ofensivi. Îmi pare rău. Sper ca anul următor Steaua să depășească această performanță reușită de noi. Este o diferență mare între noi și Lazio sau Sporting. Nu reușim să facem două jocuri bune contra lor.

Este greu ca cineva de la Steaua să facă față la Lazio. Au jucători buni, care au jucat pe la alte cluburi mari înainte. Este diferență mare între noi și ei. Ne rămâne campionatul acum. Ne concentrăm pe el", a spus Nicolae Dică după meci.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Nicolae Dică