MENIU

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan trec prin momente dificile

Anamaria Prodan, alături de Laurenţiu Reghecampf

Weekendul trecut, Laurentiu Reghecampf a fost in stare de alerta! Tatal lui s-a simtit rau si a fost nevoit sa vina de urgenta la spital, in Bucuresti!

Familia Reghecampf a trecut prin clipe grele in aceste zile. Hary, tatal antrenorului stelist, a acuzat grave probleme de sanatate si a fost nevoie sa vina la Bucuresti pentru a intra urgent pe mana medicilor.

Surse din preajma lui Reghe sustin ca acesta si-a dus tatal la cei mai buni doctori. “Laur s-a speriat foarte tare cand a aflat ca parintele lui are dureri mari de cap si de stomac si l-a chemat imediat de la Targoviste. Impreuna au mers la spital, pentru a-l supune pe domnul Hary la cateva investigatii, apoi medicii i-au administrat si cateva calmante puternice. Batranul a stat o zi in clinica si, in urma controalelor, s-a decis ca este cazul sa i se administreze tratamentul acasa. Insa, peste o luna, trebuie sa revina la spital, pentru o noua runda de analize, fiindca primele nu au iesit bune”, a spus un apropiat al antrenorului pentru WOWbiz.ro.

Mai multe articole despre:
spital tată Anamaria Prodan Laurentiu Reghecampf