MENIU

LAURENȚIU REGHECAMPF. Anunț bombă făcut de REGHE

Laurenţiu Reghecampf

Antrenorul echipei Al Hilal, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, că fostul conducător al clubului Juventus Torino Luciano Moggi doreşte să-i transfere în străinătate pe jucătorii Cristian Tănase (Steaua) şi Dorin Rotariu (Dinamo).

"Am avut ocazia să stau două zile cu Luciano, am discutat foarte mult. Sunt câteva echipe interesate de Tănase. El (n.r. - Luciano Moggi) împreună cu Ana încearcă să ia legătura cu patronul echipei şi să obţină preţul corect pentru Tănase. Nu ştiu ce se va întâmpla, dar ştiu că există interes. Şi ştiu că este interes foarte mare şi pentru Dorin Rotariu", a spus Reghecampf, la Dolce Sport.

Laurenţiu Reghecampf este de părere că jucătorii români se pot transfera foarte greu în campionatele puternice dacă nu evoluează în cupele europene. "Pe Dorin nu-l cunosc foarte bine pentru că nu l-am antrenat, dar la toate meciurile importante Dorin a avut prestaţii foarte bune, a marcat împotriva noastră. Păcat că cei de la Dinamo nu pot juca în Liga Europa, deşi au obţinut calificarea. Este foarte greu pentru jucătorii tineri să muncească într-un asemenea mediu. E greu să-i faci să înţeleagă acest lucru. Oamenii care conduc acest club trebuiau să se gândească mult mai bine. Este păcat pentru că au format o echipă bună, au câţiva tineri de mare valoare, iar aceşti jucători pot creşte doar în meciurile internaţionale. Ei trebuie să joace în meciurile importante, pentru că altfel, din campionatul românesc, este foarte greu să transferi un jucător la echipe importante", a completat Reghecampf.

Luciano Moggi a fost în această săptămână la Bucureşti şi s-a întâlnit cu oficiali ai FC Dinamo, cu fostul antrenor stelist Laurenţiu Reghecampf şi cu soţia acestuia, impresarul Anamaria Prodan.