MENIU

Lacrimi pentru soţia lui Ekeng, camerunezul decedat în tricoul lui Dinamo. Ce reproşează clubului

După ce Patrick Ekeng a murit pe teren, în data de 6 mai, patronul roş-albilor, Ionuț Negoiță, a promis că va vira toate salariile pe care jucătorul le mai avea de primit de la Dinamo până la sfârșitul contractului. 

Soția lui Ekeng, Nathalie, n-a văzut niciun euro din suma de 52.000 de euro pe care trebuia să o primească de la Negoiță. Salariul lunar al lui Patrick era de 6.500 de euro.

"Mi s-a spus să aștept că o să primesc banii, dar am așteptat destul. Au trecut patru luni de când Patrick a murit, iar eu încă aștept ajutorul celor de la Dinamo. Nici măcar nu am fost sunată în tot acest timp, nu m-au căutat deloc. Cred că oamenii de la Dinamo nu vor să ofere nici un ban.

Finanțatorul lui Dinamo a spus că o să îi plătească salariul lui Patrick, iar eu am așteptat și aștept în continuare salariul. Nu am nici un mesaj de transmis finanțatorului de la Dinamo, vorbesc avocații mei cu el. Singurul ajutor pe care l-am primit a fost din partea sindicatului fotbaliștilor din România. Asta este tot", a declarat Nathalie pentru Fanatik.

Mai multe articole despre:
Patrick Ekeng