MENIU

Kobe Bryant a murit. Imagini tulburătoare cu elicopterul prăbușit

Kobe Bryant a murit. Imagini tulburătoare cu elicopterul prăbușit
Kobe Bryant a murit. Imagini tulburătoare cu elicopterul prăbușit

Tragedie în lumea sportului. Fosta mare glorie a baschetului american Kobe Bryant a murit, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Accidentul a avut loc într-un orășel din California. Toți cei nouă ocupanți ai elicopterului au decedat. Printre aceștia se afla și una dintre fiicele sportivului, Gianna, în vârstă de 13 ani. 

KOBE BRYANT A MURIT // Mai mulți martori au povestit că elicopterul în care se afla Kobe Bryant zbura foarte jos și motorul scotea un sunet ciudat. Aparatul de zbor a căzut în gol de la o înălțime de 100 de metri. Cauza accidentului e investigată, dar din primele indicii, se pare că pilotul ar fi avut probleme de vizibilitate. Ceața în zonă era foarte densă.

Un martor, citat de Los Angeles Times, a declarat: ,,Am văzut elicopterul când a căzut. A fost dificil să-l vedem pentru că era foarte densă ceața. Elicopterul a dispărut într-un nor de ceață, apoi a avut loc o explozie. S-a făcut o minge mare de foc. Nu aveai cum să supraviețuiești”.

Fostul sportiv Kobe Bryant obișnuia să călătorească cu elicopterul privat încă de pe vreme în care juca pentru Lakers. Alături de el, în afară de pilot, s-ar mai fi aflat alte șapte persoane. În ciuda intervenției de urgență a salvatorilor, nimeni nu a supraviețuit accidentului.

KOBE BRYANT A MURIT // Cine era Kobe Bryant

KOBE BRYANT A MURIT // Kobe Bryant era căsătorit și avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019. Gianna, în vârstă de 13 ani, a pierit și ea în această tragedie. Din câte se pare, sportivul și însoțitorii săi mergeau la Academia Mamba, lângă Thousand Oaks, în regiunea Ventura din California.

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.

Un utilizator Twitter a prevestit moartea lui Kobe Bryant încă din 2012. ,,Kobe va muri într-un accident de elicopter”, scria acesta pe Twitter. Postarea a devenit acum virală pe rețelele de socializare, iar în prezent este distribuită de aproape 100.000 de oameni.