MENIU

Judo: Champions League şi Europa League, la Bucureşti. Imnul României, cântat în deschidere

A început Liga Campionilor la judo, vineri. Cei mai buni judoka din întreaga lume își arată forța atât fizică, dar și intelectuală la Sala Polivalentă de la București. 

UPDATE 4: Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo, a ţinut un scurt discurs în deschidere. "Competiţia va dura 3 zile. Nu este uşoară organizarea unei astfel de întreceri", a spus şeful FR Judo.

UPDATE 3: Imnul României a fost cântat la festivitatea de deschidere de Monica Anghel, Marcel Pavel şi Adrian Daminescu.

UPDATE 2: Alina Dumitru, fostă campioană olimpică:  "E o competiție reușită, felicitări! Este foarte important pentru noi toți românii, la final de an. Avem și băieți și fete care se luptă pentru medalii.

E greu din tribună, pe saltea știam ce am de făcut. S-a văzut destul de bine, sportivii sunt mobilizați și au dorința de a câștiga", a spus Alina Dumitru, la Realitatea TV.

"Aveam nevoie de astfel de evenimente. După 14-15 ani, puștii încep să renunțe, poate ei sunt ambiționați acum. Se pierd, din păcate, prea devreme. Sper să fim văzuți de celelalte țări mult mai bine. E o competiție pe care nu o vedem oricând, probabil că Sala va fi din ce în ce mai plină. Chiar și eu n-am mai făcut antrenament la CSA Steaua și am venit aici cu elevii mei", a dezvăluit campioana noastră.

UPDATE:  Universitatea Cluj s-a calificat în semifinale la Champions League la feminin. Urmează meciul din semifinale. U Cluj se va bate în semifinale cu campioana Franţei. 

CSM Bucureşti se va lupta cu campioana Rusiei.

Mâine, începe Europa League și este pentru prima dată când cele două competiții de top sunt reunite în același loc și cu o desfășurare simultană.

Cozmin Gușă, preşedintele Federaţiei Române de Judo, spunea că mizează pe două medalii astăzi pentru sportivi legitimați la cluburile din România.

Mai multe articole despre:
Universitatea Cluj judo