MENIU

Josep Guardiola despre meciul de marţi cu Steaua: "Îi mulţumesc lui Reghecampf pentru laude, dar.. "

Antrenorul spaniol al formaţiei Manchester City, Josep Guardiola, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că a urmărit multe meciuri ale echipei Steaua Bucureşti şi a precizat că are respect pentru vicecampioana României.

"Îi mulţumesc lui Reghecampf pentru laude, dar nu sunt aici pentru a demonstra că sunt cel mai bun antrenor din lume, ci pentru a-i ajuta pe aceşti băieţi. Trebuie să anticipez ce îi va aştepta mâine 9n.r. - marţi), trebuie să găsesc soluţii. Am urmărit multe meciuri ale Stelei, am respect pentru această echipă. Important este să înscriem cel puţin un gol, deoarece în deplasare, în Liga Campionilor, asta este cel mai important. Aceşti jucători trebuie ajutaţi să dea tot ce au mai bun în ei", a spus Guardiola.

Tehnicianul spaniol a afirmat că s-a întâlnit cu foştii internaţonali români Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu, alături de care a jucat la FC Barcelona: "M-am întâlnit cu Hagi şi Popescu, a fost o mare plăcere să-i revăd. Am vorbit cu precădere despre academia lui Hagi, această fantastică academie. Am mai vorbit despre viaţă în general, dar nu despre alte lucruri".

Fundaşul John Stones, transferat în această vară de Manchester City de la Everton, a declarat că tratează cu respect fiecare adversar. "Eu intru pe teren cu gândul de a arăta mereu tot ce pot. Sunt conştient că trebuie să muncesc din greu pentru a mă impune în ochii antrenorului. Nu ai mereu ocazia să joci la un club de top şi să lucrezi cu cel mai bun antrenor din lume. Trebuie să dau tot ce am mai bun în mine. Transferul la această echipă a venit la momentul oportun. Noi tratăm fecare adversar cu acelaşi respect. Ştim punctele forte şi cele slabe ale fiecăruia şi muncim din greu împreună cu antrenorul nostru care ne spune ce este de făcut şi la ce să ne aşteptăm", a afirmat Stones.

Meciul Steaua Bucureşti - Manchester City, din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Capitală.