MENIU

Liverpool - Barcelona 4-0. Jose Mourinho a venit cu explicaţia uluitoare pentru acest rezultat

Liverpool a întors scorul din tur şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. FC Barcelona câştigase prima manşă cu 3-0, dar echipa antrenată de Jurgen Klopp merge în ultimul act, pentru al doilea sezon consecutiv.

Jose Mourinho, care a antrenat mulţi ani în Anglia, la Chelsea şi Manchester United, a venit cu explicaţia pentru "remontada" reuşită de "cormorani".

Jose Mourinho crede că revenirea incredibilă avută de Liverpool în faţa Barcelonei i se datorează în totalitate antrenorului "cormoranilor", Jurgen Klopp.

"Aici este vorba despre el. Este o reflexie a personalităţii sale, a spiritului său de luptă, acela de a nu renunţa. Astăzi totul este despre mentalitatea lui Jurgen. Dacă ai vedea acel gol într-un meci de sub 14-15 ani, ai spune: copiii dorm pe ei, nu au mentalitatea de a juca fotbal, trebuie să înveţe lucrurile elementare ale jocului. Dar vorbim despre cei mai buni jucători din lume", a spus Jose Mourinho.

Mai multe articole despre:
Jose Mourinho explicatia rezultatului