MENIU

JO 2016 Rio. Cătalină Ponor, o somnoroasă fericită!

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la Atena 2004, încearcă să îşi ţină capul pe umeri, la propriu, într-o cursă obositoare peste Atlantic.

Antrenorul Lucian Sandu şi fetele de la TVR, Alina Alexoi şi Daniela Enăchescu, sunt deja în lumea viselor. Cătălina are 29 de ani, e la a treia Olimpiada din carieră şi e singură româncă medaliată cu aur care ia parte acum la Jocuri: "Sunt fericită. Sunt norocoasă. Tot ce vreau e să fiu sănătoasă, pentru că gimnastică e o plăcere de care nu mă voi despărţi vreodată".

Înghesuială în călătoria spre Rio

Marius Cozmiuc, un băiat înalt şi simpatic, frumos că un înger vesel, încearcă vreo 10 minute de relaxare la clasa economic într-un zbor de jumătate de zi peste Atlantic.

Are 1.97 m şi 90 kg, iar scaunele sunt strâmte rău, oasele parcă pâraie, iar singurul tratament e zâmbetul. În timpul asta colegii săi de rând făceau îşi dezmorţeau picioarele pe culoarele avionului. Marius, 23 ani, e canotor şi face parte din barcă 4 rame fără cârmaci. A participat şi la JO Londra 2012, ocupând locul 12 în aceeaşi categorie.

Jurnalistul Realitatea TV Dorin Chioţea se află la Rio pentru a transmite cele mai interesante ştiri şi a povesti cele mai frumoase poveşti despre sportivii care ne vor reprezenta în competiţii.