MENIU

JO 2016. Ce spune Marian Drăgulescu despre participarea la competiţia din Brazilia

Gimnastul Marian Drăgulescu a declarat joi seara, la ceremonia de înmânare a drapelului din partea președintelui Klaus Iohannis, că a așteptat opt ani pentru a participa la o nouă ediție a Jocurilor Olimpice și a precizat că este nerăbdător să înceapă competiția.

"Plecăm cu o stare foarte bună, ne-am pregătit foarte bine în perioada aceasta. Ne bucurăm că ne-am calificat la aceste Jocuri Olimpice. Eu am așteptat opt ani pentru a participa la încă o ediție a Jocurilor Olimpice. Abia aștept să ajung acolo, sunt nerăbdător să încep competiția. Avem două săptămâni pentru a da tot ce avem mai bun din noi", a spus gimnastul, conform Agerpres.

El speră ca delegația României să se întoarcă de la Rio de Janeiro cu cât mai multe medalii. "Gimnastica are șanse la medalii, scrima la fel, judo, canotajul... avem multe ramuri cu tradiție. Sper să prindem o zi bună, de fapt eu am vreo trei, și să ne întoarcem cu cât mai multe medalii acasă", a adăugat Marian Drăgulescu.

Președintele Klaus Iohannis i-a înmânat joi seara, în cadrul unui eveniment organizat la Palatul Cotroceni, drapelul României gimnastei Cătălina Ponor, cu care delegația țării noastre va defila la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

La ceremonie Andreea Chițu (judo), Mircea Roman (canotaj) și Marius Florea (scrimă) au depus jurământul sportivilor, antrenorilor, respectiv arbitrilor români înaintea plecării în Brazilia. La eveniment au participat aproximativ 60 de sportivi din lotul de 98 care va reprezenta România la JO 2016.

Mai multe articole despre:
Marian Drăgulescu JO 2016