MENIU

JO 2016: Atletism. Preşedintele federaţiei, internat de urgenţă într-un spital din Germania

Preşedintele FR Atletism, Sandu Ion, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că a ajuns la o clinică din Germania, după revenirea în ţară de la JO de la Rio, pentru că, deşi medicii i-au spus că e ”doar o răceală”, nu poate ”sta în picioare”.

Preşedintele FR Atletism s-a aflat la Rio, la Jocurile Olimpice, de unde a revenit în ţară zilele trecute, însă în prezent se află în Germania, la o clinică medicală.

”Nu mă simt bine deloc. Am contractat o răceală puternică la Rio, de atunci mă simt rău. Am venit acasă de acolo, mi s-a spus că e doar o răceală, dar eu nu mă pot ţine pe picioare, aşa că acum mă aflu în Germania, la o clinică medicală pentru analize amănunţite”, a declarat, pentru News.ro, preşedintele FR Atletism, Sandu Ion, care ar urma să revină în ţară până la finalul săptămânii.

România a fost reprezentată la JO de la Rio de o delegaţie atletică formată din 22 de sportivi, însă niciunul nu a reuşit să câştige o medalie, din cei care au luat startul direct în finale, în timp ce atleţii angrenaţi în calificări nu au trecut în faze superioare ale competiţiei.