MENIU

Jelena Ostapenko, mărturisire uimitoare după ce şi-a alungat antrenorul în tribune

Jelena Ostapenko a fost eliminată de Elena Vesnina, 1-6, 6-7 (6-8), la turneul de la Dubai. Partida a fost marcată de un episod şocatn, ce a avut-o în prim-plan pe jucătoarea letonă.

În setul secund al meciului cu Vesnina, Ostapenko i-a cerut ajutorul lui Andis Juska. După ce s-a plâns pe toată durata time-out-ului de ghinionul avut şi de loviturile adversarei, Jelena l-a gonit în tribună pe Juska, potrivit Digisport.

Ostapenko (20 de ani, locul 6 WTA) spune că nu îi e ușor să rămână mereu pozitivă după înfrângeri, cu toate că își dă seama că uneori și eșecurile ajută.

"Îmi place să câștig și dau totul în meciuri pentru asta, iar când pierd sunt foarte dezamăgită. Încerc să iau lucrurile pozitive din eșecuri, dar nu e ușor să afișez mereu cea mai bună versiune a mea, cu atâtea deplasări și turnee. E greu să rămân pozitivă, după înfrângeri.

Când pierzi, trebuie să muncești mai tare. Uneori e chiar bine să pierzi, pentru că atunci ești motivat și vrei să recapeți simțul victoriei. Vreau să trăiesc din nou emoțiile și experiența de la Roland Garros și muncesc din greu pentru a realiza asta", a spus Jelena Ostapenko, după înfrângerea din optimile de finală de la Dubai.

Mai multe articole despre:
Jelena Ostapenko