MENIU

Jean Vlădoiu, declaraţie emoţionată despre Didi Prodan: "Îmi este greu să îmi găsesc cuvintele..."

Jean Vlădoiu, fostul coleg de la echipa naţională a lui Didi Prodan, a mărturisit că nu îi vine să creadă că fostul său coleg de la Steaua și echipa națională, Daniel Prodan, a murit la 44 de ani.

"Nu-mi vine să cred că Didi Prodan ne-a părăsit la 44 de ani. Este o zi tristă pentru fotbalul românesc, am pierdut un prieten, un mare fotbalist. Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele, pentru mine a fost un șoc, încă nu-mi revin. Am jucat 6 ani la Steaua împreună, am lucrat patru ani la federație... e o mare pierdere. El nu s-a plâns niciodată de nimic. Și chiar dacă l-ar fi durut ceva nu s-ar fi văitat niciodată", a spus fostul atacant citat de Agepres.

El a adăugat că speră ca familia să treacă peste acest moment greu. "Credeam că generația noastră va pierde mai târziu oameni... din păcate Dumnezeu îi i-a și pe cei buni. Sper ca familia să treacă peste acest moment greu", a menționat Vlădoiu.

Trupul neînsuflețit al fotbalistului Daniel Prodan, decedat miercuri seara la vârsta de 44 de ani, a fost depus vineri dimineață la Arena Națională din Capitală.

Cortegiul funerar a ajuns în jurul orei 10,00 și a fost așteptat de foști colegi din "Generația de Aur" ai lui Daniel Prodan.

Sicriul va fi depus astăzi, începând cu ora 20,00, la Biserica 'Sf. Ilie' din Pipera. Înmormântarea este programată sâmbătă, la ora 14,00, la Cimitirul 'Sf. Ilie' din Pipera.

Daniel Prodan a încetat din viață miercuri seara în urma unui infarct miocardic suferit în locuința sa.
   

Mai multe articole despre:
fotbal Jean Vlădoiu arena nationala Daniel Prodan