MENIU

Iubitul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

Simona Halep pare că trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Toni Iuruc. Cei doi au început, de curând, relația și par de nedespărțit. 

Potrivit cancan.ro, Toni Iuruc (40 de ani) ar fi pus punct, zilele acestea, unei căsnicii de doar 10 luni. În toamna lui 2018, milionarul de origine aromână s-a însurat cu Liana, în urma unei relații care a durat aproximativ doi ani. Se pare că prietenii și rudele milionarului nu ar fi fost de acord cu relația, dar asta nu l-a împiedicat pe Toni Iuruc să facă pasul cel mare. Nunta a avut loc în septembrie 2018 la un club de fiţe din Mamaia. Tonia mai fost însurat cu Alina, un fotomodel vestit, cu multe contracte la activ. 

Problemele anterioare în iubire ale afaceristului nu par însă să îi umbrească acestuia șarmul, nici SImona, nici familia acesteia neconsiderând că divorțurile lui ar reprezenta o problemă în viața de cuplu dintre el și campioană. Bărbatul a însoțit-o pe Simona Halep la Wimbledon și a fost primit în familia acesteia cu brațele deschise. Drept dovadă, în weekend, el și Simona au ieșit la plajă în Mamaia împreună cu fratele sportivei, soția acestuia și încă un văr al Simonei, plus copiii lor.

 

 
 
Mai multe articole despre:
Simona Halep Toni Iuruc