MENIU

Irina Begu - Bianca Andreescu. Afirmaţie şocantă a campioanei de la Indian Wells despre Begu

Bianca Andreescu, care va juca în primul tur la Miami cu Irina Begu, în noaptea de miercuri spre joi, se arată mai mult preocupată de evitarea accidentărilor decât de adversare, după succesul ei surpriză de la Indian Wells.

Irina Begu - Bianca Andreescu. Andreescu, 18 ani, a urcat pe locul 24 WTA, după ce a câştigat finala de la Indian Wells, în meciul cu Kerber. Afirmaţia surprinzătoare a Biancăi este că nu e impresionată de faima Irinei Begu, ceea ce denotă o remarcabilă creştere la capitolul încredere de sine.

"Nu am mai fost într-o asemenea situaţie înainte. Nu am mai fost într-o finală a unui turneu de prim rang şi să joc cu o adversară de nivel foarte înalt. Aşa că toate acele emoţii şi tensiuni care mi-au trecut prin corp m-au obosit mai mult decât aş fi fost în mod obişnuit. Acum câştig din ce în ce mai multă experienţă şi sunt din ce în ce mai încrezătoare împotriva jucătoarelor de top. Nu mai sunt impresionată de faima nimănui. Vreau ca la fiecare meci să nu încerc să mă concentrez pe adversară, ci pe jocul meu", a spus Bianca Andreescu, preluată de Agerpres.

Irina Begu - Bianca Andreescu. Andreescu a început anul 2019 în forţă şi la Auckland le-a învins pe fostele lidere mondiale Caroline Wozniacki şi Venus Williams, dar apoi la Australian Open oboseala pare să fie factorul care a scos-o din cursă încă din turul doi.

Mai multe articole despre:
la Miami Irina Begu - Bianca Andreescu