MENIU

Ionuţ Lupescu, mesaj de ameninţare către Răzvan Burleanu. Fostul internaţional joacă tare

Răzvan Burleanu şi-a atacat cel mai periculos rival de la alegerile de la Federaţia Română de Fotbal, care vor avea loc în data de 18 aprilie.

Actualul şef de la Casa Fotbalului îi acuză pe fostul internațional și pe Mircea Sandu că au folosit banii din fotbalul românesc în interes propriu. Burleanu a spus despre Lupescu şi Sandu a spus că au pus mâna pe un milion de euro de la FRF, prin intermediul unor firme conduse de familia ”Nașului”. Reacția ”Kaiserului” a venit imediat și fostul internațional îl amenință cu judecata pe Burleanu.

”Iată că a început campania murdară de care vă anunțam zilele trecute. Este unica modalitate a actualei administrații a FRF de a conduce fotbalul: multe acuzații mincinoase și puține realizări. Nimic nu poate compensa însă lipsa rezultatelor, nimic nu poate acoperi această realitate.

Una peste alta, este foarte interesant că președintele FRF a așteptat patru ani până să descopere atâtea atrocități comise de către mine. Vă promit că, în cazul meu, nu va dura atât timp, iar lucrurile pe care le voi descoperi vor lua calea normală a justiției. Așa este normal și așa trebuia să procedeze și președintele FRF, dacă avea suspiciuni de asemenea natură.

Tot la justiție probabil voi apela în cazul însăilărilor ilogice făcute de actualul președinte al FRF. Sunt convins că ultimul atac al încă președintelui FRF va fi urmat și de altele. Ele sunt consecința temerilor din ce în ce mai mari că vor pierde alegerile, după ce din ce în ce mai mulți membri afiliați îmi acordă susținerea lor”, a fost mesajul lui Lupescu, postat pe pagina de Facebook.

Mai multe articole despre:
Ionuţ Lupescu burleanu