MENIU

Ion Țiriac, atac la finul lui Iohannis

ion tiriac
Ion Tiriac. Foto: forbes.ro

Tensiunile dintre Ion Țiriac și finul lui Klaus Iohannis iau amploare. Șeful Federației Române de Tenis îl atacă dur pe Marius Vecerdea, cel care a contestat în instanță numirea sa. 

Ion Țiriac a ținut să comenteze contextul juridic în care se află Federația Română de Tenis, organism pe care îl conduce. Asta în condițiile în care alegerea sa la șefia instituției este contestată de Marius Vecerdea.

 „Eu nu ştiu ce vrea partea aialaltă, ca să nu îl numesc eu. Cum să numeşti un om care de patru ani nu face decât să pună piedici. Adică nu face ceva pozitiv. [...] E cam greu să înţelegi ce vrea... Înainte contesta că erau 350 de oameni şi spunea că trebuie să fie 54. Acum contestă că de ce nu au fost 350 de membri. Iar asta îţi dă la un moment dat ideea să te gândeşti un pic la cap. Atâta tot”, a spus Țiriac.

Țiriac a vorbit și despre poziția Ministerului Tineretului și Sportului în procesul deschis de preşedintele clubului Pamira Sibiu.

 „Nu trebuie să fie nimeni de partea cuiva. Dacă există o lege, e egală pentru toată lumea şi trebuie respectată. Din păcate sunt unii care boicotează legea,” a mai spus magnatul.

Ion Ţiriac a fost ales în urmă cu o lună în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. Marius Daniel Vecerdea, care în luna iunie a candidat şi la un post de vicepreşedinte, a contestat în instanţă alegerile, acuzând implicaţii politice în organizarea acestora. 

Mai multe articole despre:
Ion Tiriac