MENIU

Indian Wells 2018 || Ce-a făcut Simona Halep. I-a uimit pe organizatorii de la Indian Wells

Indian Wells 2018 || Simona Halep (26 de ani) pare să fi trecut peste problemele de sănătate care i-au dat bătăi de cap la începutul acestui an.

Principala favorită a turneului californian de la Indian Wells s-a acomodat repede încă din prima zi și s-a distrat antrenându-se cu o minge de fotbal, a informat Digi Sport. Camerele de luat vederi și fotografii prezenți la antrenamentul de la Indian Wells nu au ratat niciun moment. VEZI AICI IMAGINI!

Potrivit WTA Insider, sportiva din Constanța este a doua cea mai în formă jucătoare a momentului în circuitul WTA. Este devansată doar de Petra Kvitova, care are 10 victorii consecutive şi titluri la Doha şi St. Petersburg. Cu un bilanţ de 14-1 în 2018 şi 9-1 în ultimele 10 meciuri, Halep nu a mai pierdut vreun set de la Australian Open.

Simona Halep se menține pe primul loc în ierarhia WTA, a doua săptămână la rând, și a 18-a din carieră. Sportiva noastră păstrează distanța de 440 de puncte față de urmăritoarea Caroline Wozniacki.

În altă ordine de idei, organizatorii turneului de la Indian Wells au anunţat că oferă un bonus de un milion de dolari jucătorului sau jucătoarei care va reuşi să câştige competiţia atât la simplu cât şi la dublu.

Turneul de la Indian Wells are loc în perioada 5-18 martie, favorită principală pe tabloul feminin de simplu fiind Simona Halep.