MENIU

Ilie Năstase, despre victoria lui Halep. Simona a început să joace mai agresiv

Ilie Năstase, fost jucător numărul 1 mondial, a comentat într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, victoria uriașă obținută de Simona Halep. 

Ilie Năstase crede că Halep a început să fie mult mai agresivă față de meciurile anterioare, iar meciurile pe care le-a pierdut au fost mingi forțate. Dacă e să fii numărul 1, o să fii. Nu poți să știi când!

Ar fi prea frumos să fim numărul 1 când vrem să fim.

Finala nu mai contează. Poți să câștigi, poți să pierzi ești deja numărul 1, a mai continuat fostul jucător de tenis, numărul 1 mondial. 

Ilie Năstase, 71 de ani, este un fost jucător profesionist de tenis de câmp și unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973.

Simona Halep, în lacrimi. Primele cuvinte după ce a devenit numărul 1 mondial

Simona Halep a trecut de Jelena Ostapenko, cu scorul de 6-2, 6-4, și s-a calificat în finala de la Beijing! Românca este numărul 1 mondial! Simona și-a luat astfel revanșa pentru finala pierdută la Roland Garros în fața lui Ostapenko. ‌În finala de la China Open, Halep o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Petra Kvitova și Caroline Garcia. 

Simona Halep este numărul 1 mondial, în clasamentul WTA. Românca joacă finala de la Beijing

Mai multe articole despre:
Tenis Ilie Năstase Simona Halep exclusiv