MENIU

Ilie Năstase are un job de consultant

<p>Ilie Năstase</p>

Tenismenul Ilie Năstase va fi consultant Eurosport pentru turneul Roland Garros,în emisiunea ”Game, Set şi Mats”, alături de Chris Evert şi John McEnroe, informează postul de televiziune.

Eurosport anunţă că Ilie Năstase, fost ”număr 1 mondial” al României şi câştigător a două turnee Grand Slam, se va alătura lui Chris Evert, câştigătoare a 18 turnee Grand Slam, şi lui John McEnroe, învingător în şapte turnee Grand Slam la simplu, care revin în echipa de consultanţi ai canalului la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros. 

Ilie Năstase va oferi expertiza sa de cunoscător al tenisului şi va modera interviuri dedicate transmisiunilor pentru România. Comentariile sale în calitate de expert vor putea fi urmărite şi în transmisiunile Eurosport adaptate specificului altor ţări.

În cadrul acestui show, John McEnroe revine pentru a analiza lumea tenisului din postura de ”comisar” (”The Commissioner”).  McEnroe, speră să aibă mai mult succes faţă de anul trecut, când toate propunerile sale pentru schimbarea regulilor tenisului, printre care amuzanta triplare a premiilor pentru învingătorul turneului de dublu seniori, el însuşi unul dintre ei, interzicerea pauzelor de vestiar (toaletă) şi permiterea ruperii unei rachete pe fiecare set, au fost în unanimitate respinse.

Mai multe articole despre:
Ilie Năstase Roland Garros consultant Eurosport