MENIU

Ilie Dumitrescu, traumatizat după ce s-a lăsat pe mâna stomatologului Loţi Boloni

Loţi Boloni, care acum antrenează în Belgia, la Antwerp, este şi stomatolog cu acte în regulă. Tehnicianul de 64 de ani l-a avut pacient, cu mulţi ani în urmă, şi pe Ilie Dumitrescu.

"Pe Loți Boloni îl prefer antrenor, pe bune. Am fost traumatizat! Eram puşti, aveam 17-18 ani şi m-a luat Iordănescu în cantonament la echipa mare. Boloni avea un cabinet la stadion. Și Lăcătuș i-a fost pacient. Făcea experiențe cu oamenii vii, care respiram pe acolo. La un moment dat, am avut şi eu o problemă şi m-am dus la el. Am intrat, m-a pus pe scaun, aveam respectul ăla ca jucător, avea o figură care transmitea mult respect. Mi-a spus că trebuie să scoată măseaua. Cred că era expirată anestezia... La mine nu a funcționat. Am plâns trei zile. Vai de capul meu!", a povestit Ilie Dumitrescu la Digisport.

"Spune că a lucrat vreo 6 ani, dar eu nu am văzut niciun pacient pe la cabinetul de la stadion. Poate pe la Tg. Mureș, nu știu (n.r. râde). Nu avea o mână foarte uşoară. Avea o gleznă fină, lovea bine mingea și era disciplinat. Nu mai vreau să-l văd în halatul ăla. E prea cruntă experienţa, m-a traumatizat. Abia așteptam să spun asta. El a făcut școala, a terminat și putea să profeseze. Problema e că nu cred că a avut prea mulți pacienți. Cred că era la început, probabil. Ce experiență să fi avut? Cred că în momentul în care a semnat la Steaua, a pus condiția să aibă cabinet", a mai zis Dumitrescu pentru sursa amintită.

Mai multe articole despre:
Ilie Dumitrescu Loţi Boloni