MENIU

Horia Tecău: Obiectivul meu este să mă refac pentru turneele de la Stockholm

Tenismenul român Horia Tecău (locul 9 în clasamentul mondial de dublu) a declarat, vineri, faptul că obiectivul lui imediat este refacerea din punct de vedere fizic pentru a participa la turneele de la Stockholm, Viena şi Paris.

"Am o orteză pe care o port ca să îmi protejez fractura de stres pe care o am la metatarsianul patru de la piciorul drept, fractură suferită în timpul turneului de la New York, deja la începutul turneului eram uşor accidentat, dar fiind un turneu de Grand Slam am luat decizia să încerc să joc şi jucând trei meciuri am suferit o fractură. Deja de aproape patru săptămâni sunt în refacere, peste două săptămâni o să mai fac o investigaţie să văd exact cum s-a lipit acolo osul şi cât de rezistent e ca să pot să particip la turneu, deci până când nu vindecă 100 la sută să pot juca la capacitate maximă nu o să revin pe teren indiferent când va fi ce turnee voi rata din circuit, scrie Mediafax.ro.

Mi-ar plăcea foarte mult să pot să joc, chiar peste două săptămâni, China cu siguranţă iese din discuţie, m-am retras deja de la turneele din Beijing şi Shanghai, obiectivul acum este să mă refac pentru Stockholm, Viena şi Paris. Ca să mă refac fac tratament de două ori pe zi, încerc să accelerez refacerea cât pot de mult, ca să revin. Acum eu sunt optimist şi vreau să joc la Stockholm şi mă văd jucând la Stockholm, dar trebuie să fiu foarte atent cu rezultatele investigaţiei pe care o voi avea în două săptămâni", a declarat Tecău în cadrul unei conferinţe de presă.

Mai multe articole despre:
Tenis Horia Tecau