MENIU

Hermannstadt - FCSB 3-0. Anunţul lui Nicolae Dică după umilinţa de la Sibiu

Formaţia Hermannstadt a devenit a doua semifinalistă a acestei ediţii a Cupei României, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FCSB, în sferturile de finală ale competiţiei.

Primul gol al întâlnirii a fost marcat de Bogdan Rusu, în minutul 11. Fotbalistul sibienilor a profitat de gafa incredibilă a lui Bălaşa şi l-a învins pe Bălgrădean. Blănaru a făcut 2-0, în minutul 29, după ce s-a distrat cu apărarea echipei lui Dică. Golul trei a venit tot de la Bogdan Rusu. În minutul 62, acesta a reluat cu capul, în poarta lui Bălgrădean din mijlocul careului bucureştenilor.

Antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, a mărturisit că elevii lui au fost penibili.

"Nu am nicio explicaţie pentru care ne-am prezentat în halul acesta. Am fost penibili cu toţii. Să nu reuşim să ne impunem în faţa unei echipe de liga a doua. Atunci când pătrunzi pe teren fără atitudine, se întâmplă aşa ceva.

Sunt supărat pe toţi jucătorii care au evoluat. Nu am făcut ce trebuia să facem azi. Era un obiectiv şi eu îmi doream să câştig acest trofeu. Sunt supărat pe atitudinea avută. Chiar dacă terenul a fost cum a fost, nu avem nicio scuză.

Trebuie să avem altă faţă, altfel nu avem nicio şansă să câştigăm campionatul. Eu sper să înţeleagă că atunci când nu dai totul, şi te gândeşti că eşti jucător la FCSB, nu faci nimic", a spus Nicolae Dică, la finalul meciului.

Mai multe articole despre:
Nicolae Dică fcsb