MENIU

LIVE// HALEP - WOZNIACKI, FINALA AUSTRALIAN OPEN. Premieră după 38 de ani

LIVE// HALEP - WOZNIACKI, FINALA AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep va juca în ultimul act la Australian Open împotriva danezei Caroline Wozniacki, numărul doi mondial. Meciul se va disputa sâmbătă de la ora 10.30.

Urmărește AICI meciul Simona Halep - Caroline Wozniacki!

 

LIVE// HALEP - WOZNIACKI, FINALA AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep-Caroline Wozniacki este prima finală de Australian Open din 1980 încoace în care se întâlnesc două sportive care nu au câștigat până acum nici titlu de Grand Șlam. În 1980, în finala Australian Open s-au întâlnit Hana Mandlíková și Wendy Turnbull, meci încheiat cu scorul de 6-0, 7-5. 

Daneza Wozniacki, care poate să fure locul 1 WTA de la Halep, calificată în finala de la Melbourne

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki s-a calificat, joi dimineața, în finala feminină a Openului Australiei, învingând-o pe belgianca Elise Mertens.

Jucătoarea scandinavă s-a impus în două seturi, scor 6-3, 7-6.

Simona Halep are un parcurs excelent la Australian Open, iar francezii de la L'Equipe o vedeau favorită în duelul din semifinale cu Angelique Kerber. Jurnaliștii francezi au fost impresionați de jocul Simonei cu Pliskova și de victoria categorică a jucătoarei noastre.

"Numărul 1 mondial nu a avut nicio problemă în a trece de Karolina Pliskova pentru prima semifinală din carieră la Melbourne. Conştientă că nu va avea decât 24 de ore de recuperare înaintea semifinalei, Halep a petrecut mai puţin de o oră şi 15 minute pe teren", a scris sursa citată.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 6-2, în 72 de minute, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA.