MENIU

Judo:Guşă a prezentat programul şi premiile de la Champions League şi Europa League, de la Bucureşti

Pentru prima dată în istorie, Champions League și Europa League la Judo se desfășoară în același timp și în același oraș. Pe 7, 8 și 9 decembrie, Sala Polivalentă din București găzduiește cele două competiții.

5 continente, 31 de țări, 203 competitori dintre care 110 bărbați și 93 de femei se vor afla pe tatami în fața publicului din România. În cele trei zile de competiții pot fi urmăriți la lucru nume mari din judo-ul mondial, împărțiți în echipe reprezentative din Europa.

Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo, a precizat că premiile oferite la aceste competiţii găzduite de Bucureşti se ridică la 200.000 de euro, o sumă foarte importantă pentru un sport precum judo-ul. De asemenea, şeful FR Judo a prezentat şi programul competiţiei. De remarcat, finalele vor fi transmise în direct la Digisport.

"Mâine (n.r. - joi), la 4, e tragerea la sorţi a meciurilor de la Champions League şi de la Europa League, predicatele fiind peste 200 de sportivi, premiile fiind peste de 200.000 de euro, în bani, pentru câştigători, nişte premii mari în judo. La Champions League masculin este echipa de judo CSM Bucureşti, la Champions League feminin este U Cluj, La Europa League feminin este CSM Deva şi la Europa League masculin este CSM Piteşti.

Champions League se desfăşoară vineri, festivitatea de deschidere va fi la 15.30, la Sala Polivelentă, dar competiţia va începe la ora 11.00. În deschidere vor fi surprize, speech-uri oficiale, dar şi imnul României, cântat de cele mai importante vedete autohtone. Finalele încep la 16.00 şi vor fi transmise în direct la Digisport, de la 16.00-18.00, în fiecare zi", a punctat Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo.