MENIU

Guardiola și-a luat rămas bun de la Bayern Munchen

Josep Guardiola

"Ador acest oraș"!, a afirmat, duminică, Pep Guardiola, antrenorul clubului spaniol de fotbal Bayern Munchen, într-o declarație de rămas bun la Munchen, unde echipa sa a sărbătorit al 26-lea titlu al clubului, informează AFP.

Catalanul, care va renunța la gruparea bavareză în favoarea lui Manchester City, a făcut această declarație la postul radio-televiziunii publice regionale și a explicat că va păstra un apartament în capitala Bavariei, unde speră să revină.

Guardiola, care a cucerit titluri de campion al Germaniei cu echipa sa, și-a cerut din nou scuze pentru că nu a reușit să câștige trofeul Ligii Campionilor în cursul ultimilor trei ani în Bavaria.

"Sunt mândru, dar o echipă cum este Bayern Munchen trebuie să câștige totul. Când nu reușești în trei sezoane, un alt antrenor trebuie să vină. Accept, nu am fost perfect (pentru că nu a câștigat un titlu internațional major cu Bayern)", a deplâns Guardiola, în vârstă de 45 de ani.

Tehnicianul catalan mai are doar un singur în Germania, finala Cupei, pe 21 mai cu Borussia Dortmund la Berlin, pentru a pleca cu a doua dublă națională.

Mai multe articole despre:
Bayern Munchen Pep Guardiola