MENIU

GSP TV SE ÎNCHIDE. În ce se transformă GSP TV

GSP TV. Postul GSP TV se va închide în următoarea perioadă, au dezvăluit surse credibile din media pentru GSP. Cel mai probabil, GSP TV îşi va schimba complet forma.

GSP TV. Postul GSP TV îşi va schimba complet formatul şi publicul. Una dintre variantele vehiculate în acest moment este ca în locul canalului de sport acesta să devină ZU TV, postul de televiziune al Radio ZU, mai scrie GSP.

GSP TV a fost lansat pe 26 iulie 2008, atunci când a câştigat, alături de consorţiul RCS&RDS, drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I. GSP TV a cedat ulterior drepturile de televizare celor de la Digi Sport, canalul de sport al RCS&RDS.

GSP TV a trecut printr-un proces de rebranding din 15 septembrie 2012, devenind un post exclusiv destinat bărbaţiilor, renunţând la talk-show-urile şi emisiunile sportive, dar şi buletinele de ştiri. GSP TV a transmis meciuri de box, UFC, emisiuni despre pescuit, maşini şi jocuri, dar şi tenis de masă, biliard, snooker şi poker! Nu au lipsit nici meciurile de fotbal, din campionate precum Argentina, America şi Rusia, dar şi partidele echipei naţionale de juniori.

Mai multe articole despre:
GSP TV ZU TV GSP TV se inchide