MENIU

Jocuri de culise la NAŢIONALĂ: IORGULESCU îl vrea pe OLĂROIU în locul lui PIŢURCĂ

Gino Iorgulescu

Gino Iorgulescu, preşedintele FRF, nu mai vrea ca Victor Piţurcă să continue la echipa naţională. Iorgulescu l-ar dori ca selecţioner pe bunul său prieten Cosmin Olăroiu, care antrenează de câţiva ani în ţările arabe.

Gino Iorgulescu a dat de înţeles că dacă Gică Popescu va deveni preşedinte al la FRF va avea o dicuţie cu Cosmin Olăroiu, căruia să-i propună postul de selecţioner.

"Toata lumea spunea ca Piturca trebuie schimbat, eu am spus-o in Comitetul Executiv si-mi mentin parerea, trebuie schimbat. Nu stiu daca gasim un alt antrenor, pentru ca cei indreptatiti sa vina la echipa nationala au contracte pe bani multi si nu stiu daca se pot rezilia. Eu spun ca orice contract trebuie facut la obiectiv. A ajuns la baraj, nu s-a calificat, sa dam sansa altcuiva. Nu spun ca le stiu pe toate, sau ca am cea mai buna solutie. Vedem ce se intampla la alegerile de pe 5 martie. Eu zic ca a avut sansa, nu s-a calificat. Nu am vorbit cu Cosmin Olaroiu nici nu vreau sa fac aceasta discutie. Daca se va pune problema schimbarii lui Piturca, poate fac aceasta discutie", a spus Gino Iorgulescu in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la LPF.