MENIU

Anunţ BOMBĂ al lui GIGI BECALI. Graţiat de PAŞTE

Gigi Becali

GIGI BECALI este convins că preşedintele Traian Băsescu îl va graţia până de Paşte. GIGI BECALI explică şi motivul pentru care crede acest lucru. GIGI BECALI este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă.

GIGI BECALI. "Domnul preşedinte poate să spună că omul ăsta e acuzat că a furat 600.000 de euro, dar a dat înapoi 30.000.000. Poate spune că a vrut să dea bani să se joace corect, pentru a evita o fraudă şi i-au confiscat 1,7 milioane. A plătit prejudiciul statului. Face un bine unui om cu care a stat la masă, îi mulţumesc pentru acel moment. Eu aşa cred că trebuie să facă un preşedinte. O să cer de 100 de ori graţierea. Sunt sigur că mi-o va acorda până de Paşte. Dacă vrea să mi-o dea până atunci, mi-o dă. Sunt convins de asta", a spus GIGI BECALI la România TV.

"Îi spun domnului preşedinte, jumătate din pedeapsă am executat-o! Nu cred eu că dumneavoastră aveţi impresia că eu sunt sechestrator cum aţi văzut la televizor. Graţierea a cerut-o familia mea, acum o cer şi eu verbal! Nu vreau să zic mai multe pentru că nu vreau să fiu cerşetor. Îl rog din inimă şi pe domnul prim-ministru să citească legea de executare a pedepsei şi să vadă ce înseamnă regimul deschis.

Îl rog pe Traian Băsescu să facă un demers, dacă legea îi permite, să mă cheme să îi explic. Spun tot ce se întâmplă în puşcăriile din România. Până acum nu ştiam ce se întâmplă, nu cunoşteam legea. Dar ce e în puşcăriile din România este inadmisibil. Sunteţi complicii la Judecata de Apoi. Mor oamenii în puşcării! Să citească rugămintea unui om pe care l-au cunoscut. Cu Victor Ponta am fost camarad. Eu sunt ca un soldat, el ca un general. În mod normal nu ar trebui să fiu în puşcărie, poate doar să dorm aici. Aşa e legea", a mai spus GIGI BECALI.