MENIU

GIGI BECALI. Ce scrie în CEREREA DE GRAŢIERE a lui GIGI BECALI

<p>Gigi Becali</p>

GIGI BECALI. Avocaţii lui GIGI BECALI au depus o cerere de graţiere a clinetului lor la Ministrul Justiţiei. Aceştia pledeaza pentru eliberarea lui GIGI BECALI, mizand in special pe faptele bune facute de acesta de-a lungul timpului.

GIGI BECALI. "Am oferit donatii de peste 30 de milioane de euro bisericilor din Romania si nu numai", sustine GIGI BECALI in scrisoare, confrom Onlinesport.

GIGI BECALI enumera si alte gesturi caritabile, cum ar fi case construite din banii sau pentru sinistrati.

GIGI BECALI are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

"Există o cerere făcută la Ministerul Justiţiei, ministrul Justiţiei m-a informat şi urmează să ia o decizie. Eu cred că....nu, nu pot să spun. Dacă aş fi ministrul Justiţiei, aş propune preşedintelui acest lucru, dar nu sunt, este o decizie care aparţine ministrului Justiţiei", a spus Victor Ponta, întrebat dacă este de acord cu graţierea lui GIGI BECALI.