MENIU

Gigi Becali, la un pas de a fi pârât la comisiile FRF de către Astra Giurgiu

<p>GIGI BECALI</p>

Conducerea clubului Astra Giurgiu a anunţat, vineri, că nu negociază niciun transfer cu Steaua şi precizează că se va adresa comisiilor FRF în cazul în care Gigi Becali va continua să afirme că discută şi semnează cu jucători ai formaţiei antrenate de Marius Şumudică.

Patronul Stelei a spus de mai multe ori că negociază cu jucători de la Astra, recent anunțând că a perfectat transferul lui Junior Morais.

"Având în vedere apariţiile publice repetate ale dlui. Becali, prin care afirmă că a discutat şi că a semnat cu unii jucători legitimaţi la clubul nostru, suntem nevoiţi să dezminţim aceste declaraţii şi să vă informăm că în acest moment clubul nostru nu negociază cu FCSB nici un transfer şi nici nu doreşte să înceapă vreo negociere în acest sens.

De asemenea, îi solicităm domnului Becali să dea dovadă de minima decenţă necesară în orice declaraţie care se adresează publicului larg. În caz contrar vom fi nevoiţi să ne adresăm comisiilor de specialitate pentru revenirea la un climat de normalitate, care ne este necesar pentru desfăşurarea activităţii de pregătire a echipei pentru calendarul sportiv din acest an", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Astrei.

Mai multe articole despre:
Steaua