MENIU

GIGI BECALI. Ultimul ORDIN dat din puşcărie de GIGI BECALI

<p>Gigi Becali </p>

GIGI BECALI. Finanţatorul stelist GIGI BECALI este deranjat de faptul că doi jucători care rar prin prima echipa au printre cele mai mari salarii din lot. GIGI BECALI a dat ordin ca salariile celor doi să fie reduse drastic.

GIGI BECALI. Pantelis Kapetanos şi Fernando Varela au intrat în dizgraţia lui GIGI BECALI. Fiecare încasează 20.000 de euro pe lună, dar nu joacă decât rar.

"Lui Kapetanos, dacă nu îşi revine pînă în vară, să îi transmiteţi că am să-i rup contractul. Păi, ce? Eu îi plătesc peste 20.000 de euro salariul ca să îmi stea rezervă? Eu îi dau atîţia bani pentru trei goluri, câte mi-a dat în tur? Dacă nu îşi revine în retur, la Steaua nu o să mai fie, deşi mai are contract încă doi ani jumătate cu Steaua", ar fi fost mesajul lui GIGI BECALI, conform Fanatik.

Un alt fotbalist pe care Gigi Becali a pus tunurile este Fernando Varela, adus de la FC Vaslui în schimbul a aproximativ 1,5 milioane şicare are un salariu de peste 20.000 de euro lunar. Până va prinde un contract în străinătate Gardoş sau Szukala, fostul vasluian va fi pe banca de rezerve.

"Încercaţi să vorbiţi cu Varela, nu pot să îi dau peste 20.000 de euro pe lună şi să fie rezervă! Să încaseze mai puţin, iar când va evolua meci de meci titular, atunci îi refac contractul. Sunt titulari, cum e Stanciu, care nu câştigă nici 10.000 de euro lunar. Nu se poate chiar aşa!", ar mai fi spus GIGI BECALI.