MENIU

GIGI BECALI. Decizie SURPRIZĂ a lui GIGI BECALI din ÎNCHISOARE

<p>Gigi Becali</p>

GIGI BECALI. Chiar dacă se află închis la Poarta Albă, GIGI BECALI continuă să fie numărul 1 la STEAUA. GIGI BECALI a luat o decizie surpriză în cazul unui jucător important ale echipei STEAUA.

GIGI BECALI. Aflat după gratii, GIGI BECALI a ordonat ca oamenii care o conduc din libertate pe STEAUA să-i prelungească înţelegerea lui CRISTI TĂNASE. GIGI BECALI l-a adus pe CRISTI TĂNASE la STEAUA in 2009, după ce a plătit 1,8 milioane de euro către FC Argeș, pentru 50% din drepturile federative al fotbalistului. Contractul expiră în vara anului 2014, când STEAUA îl poate vinde pe CRISTI TĂNASE fără a mai achita jumătate din sumă către FC Argeș. Surpriză însă: GIGI BECALI a decis să-i ofere lui CRISTI TĂNASE un contract la STEAUA.

"CRISTI TĂNASE a parafat un contract pe cinci sezoane, deci își va încheia socotelile cu STEAUA la 31 de ani. Dacă își va duce contractul cu STEAUA pînă la final, va aduna 9 ani petrecuți în Ghencea. Practic, în era GIGI BECALI ar fi cel mai longeviv fotbalist! Nimeni nu a rezistat așa mult, nici chiar Mierl Rădoi, care îi este fin lui GIGI BECALI, n-a stat mai mult de 8 ani la STEAUA . Plus că, în noul contract, care se va întinde pe cinci sezoane, CRISTI TĂNASE va câștiga 1,5 milioane de euro, bani care reprezintă numai salariul, nu și primele din Liga I sau primele de Champions League", au dezvăluit surse din conducerea clubului STEAUA pentru Fanatik.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Cristi Tănase