MENIU

Gigi Becali, decizie surpriză. Vizat este cel mai bun jucător al FCSB

Gigi Becali a luat o decizie de ultim moment, după prestațiile extraordinare ale lui Constantin Budescu în tricoul FCSB. Astfel, patronul FCSB a început negocierile pentru prelungirea contractului mijlocașului de 28 de ani.

Constantin Budescu este cel mai important jucător din lotul echipei lui Nicolae Dică, FCSB, iar Gigi Becali doreşte să-i mărească fotbalistului clauza de reziliere, care e de 3 milioane de euro, şi ia în calcul indexarea câştigurilor mijlocașului, care şi aşa sunt foarte mari, 350.000 de euro pe an, conform Gazetei Sporturilor.

Forma senzaţională pe care Budescu a arătat-o în tricoul FCSB îl poate transforma în cel mai bine plătit jucător din fotbalul românesc. În momentul de faţă, acest statut îl are Balde, atacantul CFR-ului, care are un contract anual de 360.000 de euro.

Ce conține oferta financiară pe care Gigi Becali i-o pregătește lui Constantin Budescu: 240.000 de euro salariul net anual, adică 20.000 de euro pe lună și 100.000 de euro net la fiecare start de sezon. În total, 340.000 de euro venit net total anual.