MENIU

Gică Popescu şi-a vândut ghetele cu care a jucat în finala Cupei UEFA din 2000

<p>Gică Popescu</p>

Gică Popescu şi-a vândut, în cadrul unei licitaţii, ghetele cu care a jucat în finala Cupei UEFA din 2000, pe vremea în care evolua la Galatasaray, acest ultim act fiind câştigat în faţa lui Arsenal.

"Baciul" a obţinut suma de 30.000 de euro pentru ghetele sale, iar banii vor fi donaţi fundației patronate de fostul fotbalist Mihaiță Neșu.

Gică Popescu va participa în data de 26 mai la un eveniment organizat de "Bichon" în Oradea alături de mai mulți foști coechipieri din "Generația de Aur".

"Pe 26 mai, voi lua parte la evenimentul de la Oradea organizat pentru Mihai Neșu. Vreau să contribui cu mai mult decât prezența mea la această acțiune caritabilă, așa că am hotărât să scot la licitație ghetele purtate în finala Cupei UEFA din 2000, câștigată la penalty-uri cu Galatasaray.

Puteți licita printr-un comentariu la această postare. Licitația începe de la orice sumă doriți, iar persoana care oferă cel mai mult va primi perechea de ghete cu care am marcat golul victoriei pentru Galatasaray. Toată suma va merge către Mihai Neșu Foundation, iar licitația se încheie pe 30 aprilie.

La începutul lunii mai voi anunța numele celui care a câștigat licitația și mă voi întâlni personal cu el pentru a-i înmâna obiectele care au marcat cea mai frumoasă amintire din carierea mea la nivel de club. Haideți să fim "Uniți pentru Mihai" și pentru toți copiii care suferă și primesc un sprijin de la fundația lui. Vă mulțumesc!", a fost mesajul postat pe Popescu (şi preluat de Digisport) pe pagina de Facebook în urmă cu o lună şi jumătate.

 

Mai multe articole despre:
GICA POPESCU Mihăiţă Neşu ghete