MENIU

Gică Hagi pregătește transferul lui Ianis! „E foarte greu să îl ţinem”

Antrenorul și patronul Viitorului, Gică Hagi, a declarat că Ianis Hagi nu va mai rămâne mult timp în Liga 1. Mijlocașul în vârstă de 20 de ani a intrat în atenția mai multor cluburi din Europa, după evoluții foarte bune la Viitorul și la naționala de tineret.

9 goluri și 6 pase decisive a reușit Ianis Hagi în acest sezon. 3,5 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului, potrivit Transfermarkt.

„Cum s-a dus Răzvan Marin, poate să ajungă și altul… ideea noastră e să scoatem jucători de nivel foarte mare, într-un fotbal foarte bun. Asta a fost promisiunea mea! Pe Ianis o să fie foarte greu să îl mai ţinem. Dar nu ştiu unde (n.a. – se transferă). Deocamdată, nu pot să răspund unde va fi. Ce e evident, că va fi foarte greu să îl ţinem„, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Şi Ianis Hagi a vorbit despre posibilitatea unui transfer, dar momentan se gândeşte doar la finalul de sezon în Liga 1 şi la EURO 2019 cu naționala de tineret. Vezi pe realitateasportiva.net ce a declarat mijlocașul Viitorului.

Mai multe articole despre:
Liga 1 transfer Gică Hagi Ianis Hagi Viitorul