MENIU

Gheorghe Hagi anunță că va pleca din România

Giga Hagi

Gheorghe Hagi s-a supărat iarăși, după un meci al formației sale, Viitorul, cu Astra, și anunță că o să plece din România.

Gheorghe Hagi vrea să plece din țară. "Regele" a răbufnit, din nou, vineri seară, la finalul meciului dintre Viitorul şi Astra, și spune că nu mai suportă România.

„Sunt interese meschine! Uitaţi de mine, vreau să plec cât mai repede! Nu e loc acasă pentru mine“. Hagi este supărat pe cei de la Federația Română de Fotbal, chiar dacă nu dă nume. "Fotbalul românesc nu mai este ce a fost", declară patronul echipei Viitorul.

Hagi acuză conducerea FRF și de lipsă de organizare și de investiții, precizând că nu există o direcție clară nici pentru echipele de juniori.

”Cu mine să nu mai contaţi, în ce priveste opinie, implciare m-aţi pierdut definitiv! Definitiv, ca eu cand spun, chiar o zic! (...) Eu, intr-o zi, o sa plec. Asta e singurul gand al meu, sa plec. Si voi pleca. voi pleca. Nu ştiu când, dar o voi face cât mai repede. Pe mine m-ati pierdut. Va urez succes. Iar României, tuturor celor care vor sa construiască o echipa puternica, fara mine”, a spus Hagi.

Mai multe articole despre:
Hagi Gheorghe Hagi Viitorul