MENIU

GHEORGHE CHIVORCHIAN şi-a anunţat candidadura la şefia FRF

Gheorghe Chivorchian

GHEORGHE CHIVORCHIAN. Luni, GHEORGHE CHIVORCHIAN a anunţat că-şi va depune oficial candidatura la conducerea Federaţiei Române de Fotbal. GHEORGHE CHIVORCHIAN a fost preşedinte, printre altele, la Ceahlăul, FCM Bacău şi FC Timişoara.

GHEORGHE CHIVORCHIAN. "Consider că sunt în măsură de a începe o nouă poveste pentru fotbalul din România. E nevoie finanţare, de o strategie, e nevoie de un manager puternic, determinant. Toate acestea mă îndreptăţesc să candidez pentru funcţia de preşedinte al FRF", a declarat GHEORGHE CHIVORCHIAN într-o conferinţă de presă.

"Sunt aici pentru a eficientiza activitatea fotbalistică, cu experienţa pe care am acumulat-o. Îmi asum, împreună cu echipa managerială, reforma sistemului fotbalistic, în folosul progresului. În consecinţă, îmi propun să fiu un lider, o călăuză, nu un şef, să văd fotbalul prin ochii tuturor celor implicaţi, să fiu cel mai bun.

Strategia va avea cu siguranţă succes pentru că se bazează pe competenţa echipei manageriale. Pentru a reuşi, trebuie să fiu înconjurat de cei mai buni şi să formez o echipă managerială de succes", a mai spus GHEORGHE CHIVORCHIAN.

La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş, fostul internaţional Gheorghe Popescu, şi fostul jucător al echipelor Dinamo şi Rapid, Octavian Popescu.

Mai multe articole despre:
Gheorghe Chivorchian alegeri FRF Chivorchian FRF