MENIU

Gest MINUNAT făcut de GINO IORGULESCU

Gest MINUNAT făcut de GINO IORGULESCU

Fostul fotbalist Nicolae Pescaru este după Viorel Turcu, Leonida Nedelcu, Aurel Iordăchescu şi Cornel Vlad al cincilea beneficiar al Fondului de Solidaritate înfiinţat de noul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu, la începutul acestui an pentru ajutorarea foştilor jucători cu probleme medicale grave.

Fostul jucător al echipei FC Braşov, acum în vârstă de 71 de ani, urmează să fie operat de prostată.
Nicolae Pescaru a jucat la FC Braşov în perioada 1962-1981, în 311 meciuri în Liga I. El este jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate pentru gruparea braşoveană şi este, de asemenea, deţinătorul recordului de goluri pentru FC Braşov, cu 62 de reuşite în Liga I.

Fondul de Solidaritate a fost constituit la începutul acestui an de Gino Iorgulescu pentru ajutorarea foştilor fotbalişti care se confruntă cu probleme sociale grave, banii provenind din reducerea salariului noului preşedinte şi al secretarului general Justin Ştefan. Înfiinţarea fondului face parte din strategia adoptată de noua conducere a LPF privind organizarea şi dezvoltarea activităţii fotbalistice profesioniste din România şi se adresează celor care au contribuit de-a lungul timpului la evoluţia fotbalului românesc