MENIU

Gest impresionant făcut de celebrul David Beckham la aniversarea de 70 de ani a UNICEF

Celebrul David Beckham a participat la ceremonia ce marchează a 70-a aniversare a UNICEF, desfăşurată la New York, în cadrul căreia celebra clădire Empire State Building din New York a fost iluminată în albastru.

Starul în vârstă de 41 de ani, care a fost Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF vreme de peste 10 ani, a fost onorat cu sarcina de a celebra aniversarea UNICEF cu numărul 70.

La gală, David Beckham a purtat un costum bleumarin şi pantofi model de golf de culoare maro. Fostul fotbalist a zâmbit în faţa fotografilor, pe Empire State Building din New York, înainte de a aborda fanii. "Este un lucru foarte important pentru mine şi familia mea", a declarat Beckham, tatăl a patru copii, conform Mediafax.

"Nu contează ce convingeri politice aveţi, spun pentru toată lumea din această încăpere, pentru toată lumea care priveşte, niciun copil nu ar trebui să fie afectat de violenţă", a adăugat David Beckham în cadrul ceremoniei.

Victoria, fostă cântăreaţă în grupul Spice Girls, devenită ulterior designer de modă, şi David Beckham s-au căsătorit în 1999 şi au împreună patru copii - Brooklyn, în vârstă de 16 ani, Romeo, în vârstă de 14 ani, Cruz, în vârstă de 11 ani, şi Harper, în vârstă de cinci ani.

Mai multe articole despre:
Unicef David Beckham aniversare 70 de ani